OSEBNO SVETOVANJE

za starše in učitelje

V današnjem zahtevnem okolju vzgoje in izobraževanja se pogosto srečujemo z različnimi izzivi, ki zahtevajo poseben pristop in razumevanje. Zavezana sem k temu, da vam pomagam graditi trdne temelje za vaše otroke in učence, ki jim bodo omogočili uspešen razvoj in osebnostno rast.

Na mojem svetovalnem programu se osredotočamo na naslednje ključne teme:

1. Osebna rast in razvoj: Skupaj bomo gradili močno samopodobo in samozavest, ki je ključna za uspešen in srečen razvoj vaših otrok ali učencev.

2. Učinkovita komunikacija: Podala vam bom predloge, kako vzpostaviti odprt in spoštljiv dialog z otroki, učitelji ter kako izboljšati medosebne odnose.

3. Premagovanje izzivov: Podprla vas bom pri reševanju različnih vzgojnih in izobraževalnih izzivov, s katerimi se soočate.

4. Učinkovite metode poučevanja in učenja: Z vami bom delila inovativne pristope, ki spodbujajo radovednost, ustvarjalnost ter veselje do učenja.

5. Psihološka podpora: Zagotovila vam bom strokovno pomoč pri premagovanju stresa, tesnobe ali drugih čustvenih izzivov.

Zagotavljam vam prilagojen pristop, ki temelji na vaših individualnih potrebah in ciljih. Moje delo je usmerjeno k temu, da vam omogočim uspešno reševanje izzivov ter gradnjo pozitivnega in spodbudnega okolja za vaše otroke in učence.

Več o meni si lahko preberete TUKAJ.

Cena ene ure svetovanja je 60 €.

Skupaj gradimo boljšo prihodnost za vaše otroke in učence. Veselim se sodelovanja z vami!

Pišite mi na info@nasveti-uciteljice-nine.com ali me pokličite na 031-781-464.