8: Nasilje nad otroki - pogovor s psihoterapevtko Brigito Chuuya

8: Nasilje nad otroki - pogovor s psihoterapevtko Brigito Chuuya

8. epizodo lahko poslušaš na APPLE PODCAST, SPOTIFY ali GOOGLE PODCAST.

 

Gostja 8. epizode podcasta nasveti učiteljice Nine je Brigita, psihoterapevtka, ki s svojim psihoterapevtskim delom pomaga mladostnikom, pomaga pri težavah v družinah, partnerstvu, žalovanju in drugih stiskah, ki se pojavljajo v življenju.

Sama svoje delo opiše tako:  Živeti življenje v polnosti me je vedno navdihovalo, zato je bila izbira poklica lahka. Psihoterapevstko delo opravljam v svoji terapevtski praksi v Ljubljani pod stalnim supervizorstvom. Pri mojem delu me vodi predvsem želja, da bi ljudem pomagala, da se v življenju počutijo izpolnjene, srečne in opolnomočene. Rada imam svoje delo in močno verjamem, da lahko terapija prinese izboljšanje in pozitivne spremembe v življenje ljudi.

Brigito sem srečala preko instagrama, povezala pa naju je tema o nasilju nad otroki. Prav o tem pa bo Brigita danes spregovorila tudi v tej epizodi. Zavedam se, da tema ni lahka. Prav pa je, da spregovorimo tudi o takih temah in s tem komu pomagamo.

V opisu episode najdete tudi link, ki vas pripelje do spletne strani. Tam najdete linke o knjigah, ki jih je priporočila naša gostja Brigita.

 

Linki do knjig: KLIKNI TUKAJ

Spletna stran Brigita Chuuya: KLIKNI TUKAJ

 

Želim vam prijetno poslušanje.

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.