6: Iskanje življenjskih zakladov skozi poučevanje in jadranje po oceanu - pogovor z učiteljico, jadralko, pisateljico, popotnico Jasno Tuta

6: Iskanje življenjskih zakladov skozi poučevanje in jadranje po oceanu - pogovor z učiteljico, jadralko, pisateljico, popotnico Jasno Tuta


6. epizodo lahko poslušaš na APPLE PODCAST, SPOTIFY ali GOOGLE PODCAST.

Teden je naokoli in nedelje so kot nalašč za poslušanje zanimivih tem na podcastu Nasveti učiteljice Nine.

Danes, v 6. epizodi, bo z mano učiteljica, jadralka, potapljačica, popotnica, pisateljica in še bi lahko naštevala. Z nahrbtnikom je odpotovala v Avstralijo, pot pa jo je zanesla na 9 letno popotovanje po oceanu. V 3. razredu je učiteljici zavidala, ko je domov nosila kup zvezkov z njihovimi spisi. Tudi sama si je želela prebirati zanimive zgodbe učencev. Od takrat dalje je vedela, da bo tudi ona poučevala otroke. Ostati želi otroška, v sebi iskati čarovnijo in občudovati preproste stvari, ki se jih veselijo otroci, odrasli pa nanje radi pozabimo.

Vesela in počaščena sem, da se je Jasna Tuta odzvala na moje povabilo. Je prava zakladnica znanja, izkušenj in življenjskih nasvetov.

Tako kot vedno, vas tudi tokrat povabim k pijavi na ta podcast, vesela bom vaše ocene in vašega mnenja. Lahko pa se mi javiš tudi na instagram.

Zdaj pa skočimo v pogovor. Želim vam lep dan in prijetno poslušanje.

Linki: 
Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.