4: Povezovanje pedagoških delavk, izmenjava znanja in medsebojno učenje - pogovor z vzgojiteljico Špelo Gornik

4: Povezovanje pedagoških delavk, izmenjava znanja in medsebojno učenje - pogovor z vzgojiteljico Špelo Gornik


4. epizodo lahko poslušaš na APPLE PODCAST, SPOTIFY ali GOOGLE PODCAST.
 

Danes, v 4. epizodi podcasta Nasveti učiteljice Nine, gostim nadobudno vzgojiteljico, ki svoje zamisli in ideje deli med nas in nas poziva k temu, da jih gradimo skupaj.

Špelo poznam že iz osnovne šole, vendar do pred kratkim o njej nisem vedela veliko več kot to, da je Špela in da svoj prosti čas posveti tudi mažoretkam. Po naključju sem na facebooku zasledila njen poziv vseh pedagoških delavk. Take objave me vedno inspirirajo, saj sem nekončno hvaležna za ljudi, ki si želijo del sebe predati tudi drugim, da želijo svoje znanje širiti naprej.

Tako sem se znašla v vrtcu Volkec, kjer smo na sestanku debatirali o vse mogočem, tam pa nisva bili sami. In prav to (o projektih, idejah, realizaciji le tega) ti Špela razkrije v tej 4. epizodi. Razkriva tudi nekaj, kar ti lahko pripomore pri tvoji karierni in poklicni poti.

V 4. epizodi Špela govori o usposabljanju kompetentne varuhinje, montessori delavnicah, jogi za otroke, nenasilni komunikaciji, gozdni pedagogiki, prvi pomoči za otroke in še ogromno drugih zanimivih stvari. 

Špela ti v epizodi nameni več misli. Imejte odprt oči, ko greste skozi življenje. Hodite s pokončno glavo in opazujte stvari okoli sebe.

Želim ti en čudovit dan, poln novega zagona in prijetno poslušanje.

Linki, ki so omenjeni v epizodi: 

USPOSABLJANJE - KOMPETENTNA VARUŠKA 

VRTEC VOLKEC

FAMILLY LAB

JASPER JUUL 

 

 

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.