11: Gibanje otrok - pogovor s športno pedagoginjo Natalijo Kotnik (@mami_v_taktu)

11: Gibanje otrok - pogovor s športno pedagoginjo Natalijo Kotnik (@mami_v_taktu)

  

10. epizodo (oziroma 2. epizodo 2. sezone) lahko poslušaš na APPLE PODCAST, SPOTIFY ali GOOGLE PODCAST.

Pozdravljene poslušalke, pozdravljeni poslušalci.

Pred časom bi bila tema o gibanju otrok nezanimiva, saj so se otroci ves čas gibali, premikali in na tak način raziskovali svet. V tem času pa je drugače. Vsakodnevno slišim, da so otroci večino časa za računalniki, izgubljajo na kondiciji, koordinaciji telesa in se redijo.

V ta namen sem danes v 2. epizodo 2. sezone podcasta Nasveti učiteljice Nine povabila osebno trenerko, ki uči tako starejše, kot mlajše. Poleg športne pedagoginje pa je Natalija po poklicu tudi vzgojiteljica predšolskih otrok.

Natalija je z nami delila veliko primerov s prakse in nam nanizala ogromno nasvetov, kako lahko z otrokom kvalitetno preživimo čas. Povedala nam je, kakšne težave opaža sama in pravi, da športni pedagogi temu času pravijo kar gibalna epidemiija. Če vas zanima, koliko časa je dobro z otrokom preživeti zunaj, koliko časa se je dobro gibati in kakšni načini vaj so dobrodošli, prisluhnite najinemu pogovoru. V tej epizodi pa Natalija prvič javno pove novo novičko. :) 

 

Če si želiš, da bi te drug teden v tvoji knjižnici podcastov čakala nova epizoda, potem se prijavi na ta podcast. Hvala vam za vsa sporočila in pozitivne besede. Skupaj rastemo in zmoremo vse.

 

Lepo vas vabim k poslušanju.

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.