10: Učenci s posebnimi potrebami - pogovor s profesorico inkluzivne in rehabilitacijske pedagogike Tjašo I. Lešnik (@zabavnoučenje)

10: Učenci s posebnimi potrebami - pogovor s profesorico inkluzivne in rehabilitacijske pedagogike Tjašo I. Lešnik (@zabavnoučenje)

 

10. epizodo (oziroma 1. epizodo 2. sezone) lahko poslušaš na APPLE PODCAST, SPOTIFY ali GOOGLE PODCAST.

Novi začetki so mi bili vedno ljubi in tudi tokrat sem navdušena, da v sklopu podcasta odpiram novo epizodo v novem letu in hkrati 2. sezono tega podcasta.

V začetku ste lahko slišali drugačen začetek, navihano in veselo glasbo. Sem začutila, da je prava in da se dobro sklada z našo energijo.

V drugi sezoni podcasta nasveti učiteljice Nine bodo epizode izhajale vsak petek, saj je bila to tudi nekako v večini vaša želja.

1.epizoda 2. sezone mi je ena ljubših do sedaj. Poleg novih začetkov, veliko pridobljenega znanja na področju snemanja raznoraznih vsebin, sem še toliko bolj hvaležna za osebe, ki tako z zanosom delijo svoje znanje in znajo človeku prisluhniti.

Danes gostim profesorico inkluzivne in rehabilitacijske pedagogike, ki svoj poklic opravlja z vsem srcem, stremi k svojemu napredku in napredku drugih. Na svojem instagram profilu zabavno učenje podaja znanje na področju izobraževanja. Uraden pogovor traja približno 20 minut, najin pogovor pa je trajal veliko dlje. S Tjašo sva se energetsko povezali, saj razmišljava podobno a le toliko drugače, da se lahko razvijejo odlične debate.

Predlagam, da epizodo poslušajo vsi učitelji, inkluzivni in rehabilitacijski pedagogi, študenti in starši, tudi če doma nimate otroka s posebnimi potrebami. Znanje, ki nam ga podarja Tjaša je zares dragoceno.

Nerada »tečnarim«, da se prijavite na podkast ga všečkajte in podate mnenje. Naj povem, da to ne govorim zato, da bi s tem jaz kaj veliko pridobila – seveda me motivira in da novega zagona, kar vpliva tudi na druge vsebine. Pa vendar -  Za snemanje in objavljanje ne dobim nikakršnega plačila. Mi je pa v veliko zadovoljtvo to, da bi vsebine, ki lahko pomagajo marsikomu, prišle v prava ušesa in vi lahko pri tem veliko pripomorete. Le z vašo aktivnostjo se podcast lahko širi in išče obzorja širše.

 

Zdaj pa vas lepo vabim k poslušanju res čudovitega pogovora.

Instagram profil ZABAVNO UČENJE.

Instagram profil Nasveti_učiteljice_Nine.

Nazaj na spletni dnevnik

Napišite komentar

Upoštevajte, da morajo biti komentarji pred objavo odobreni.