Sem Nina Oblak, mag. prof. razrednega pouka, predavateljica in NLP mojstrica.

Delo z otroki in odraslimi me napolni s strastjo do poučevanja ter širjenja optimizma in navdušenja do poklica. Moje izkušnje v pedagoškem svetu so me navdihnile, da se odločim deliti svoje znanje in izkušnje s pedagogi, starši in vsemi, ki imajo stik z otroki.

V spletni učilnici 5ka na Voyo, poučujem 1., 2. in 3. razred. Ponujam različne učne vsebine, ki pomagajo otrokom pri učenju in razvijanju novih veščin. Tako staršem kot učiteljem pa nudim podporo in novosti za poučevanje, da tako skupaj omogočimo najboljšo izkušnjo učenja našim mladim bistrim glavcam.

Moj vstop v svet NLP-ja (nevrolingvističnega programiranja) je bil naključen. Vendar pa me je ta naključnost hitro prevzela in navdušila za nadaljnje raziskovanje. Radovednost me je vodila k spoznavanju NLP veščin. Te metode so mi pomagale izboljšati moje lastno raziskovanje na področju poučevanja ter mi omogočajo doseči hitrejše in bolj učinkovite rezultate pri skupinskih predavanjih ali osebnem svetovanju.

Kot učiteljica razrednega pouka sem se zaradi svojega srčnega poslanstva podala na številne poti odkrivanja in izpopolnjevanja, tako na profesionalni kot osebnostni ravni. Skozi to pot sem pridobila dragocene izkušnje in spoznanja, ki mi omogočajo še boljše in bolj uspešno delo z otroki ter izpopolnjevanje svojega poučevanja. Želja po pomoči otrokom in vsem, ki so v stiski, me žene naprej v raziskovanje novih metod in pristopov k poučevanju. Verjamem, da je učenje v šoli veliko več kot zgolj predavanje učne snovi.

Zato iščem in razvijam nove načine, kako v učence vnesti veselje do učenja ter kako razviti sodelovalno in spodbudno učno okolje.

Ustvarila sem delovna zvezka za opismenjevanje, ki ju ujameš s klikom na spodnji gumb.

Med svojo kariero sem se naučila učinkovite komunikacije s sodelavci, vodstvom in starši, kar mi omogoča še boljše delo in sodelovanje v izobraževalnem procesu.

Na tej spletni strani boste našli nasvete, ideje in izkušnje, ki vam bodo pomagali na vaši karierni in osebni poti. Skupaj raziskujemo in odkrivamo nove metode ter razvijamo učinkovite pristope k poučevanju in vzgoji otrok. Ne glede na to, ali ste učitelj, starš ali kdorkoli, ki si želi prispevati k boljšemu izobraževalnemu okolju, ste vabljeni, da se pridružite, da skupaj gradimo svet boljše izobrazbe za naše otroke.

Hvala, ker ste se ustavili na moji spletni strani.

Veselim se skupnega raziskovanja in učenja!